Interview met onze T1

 

1.      Trainer, voor de mensen die je nog niet kennen, stel jezelf even voor.

Ik ben dus Davy Belis, 33jaar en ik start aan mijn 2de seizoen als hoofdcoach van SKO. Daarvoor was ik actief als speler in 2de en 3de provinciale. Ook ben ik pas gehuwd en heb ik 2 kindjes.

2.      De eerste training is achter de rug. Wat zijn je eerste indrukken?

De eerste indruk is vrij positief, een jonge groep die wil werken om dit seizoen iets te bereiken en zich te tonen aan iedereen.

3.      Een nieuw seizoen staat voor de deur. Een vrij onbekende reeks voor SKO. Wat zijn jouw ambities voor het nieuwe seizoen?

Het is voor SKO inderdaad een onbekende reeks, als speler heb ik vroeger wel nog eens in deze reeks gespeeld maar alles evolueert zo snel dat het voor mij toch ook wat zoeken zal worden en veel info zal moeten verzamelen over de tegenstanders. Mijn ambitie is eigenlijk hetzelfde als vorig seizoen: proberen om 50 ptn te halen en eindronde spelen.

4.      Er zijn een aantal spelers bijgekomen, er zijn er ook een paar vertrokken. Hoe schat je de kern in?

De kern is naar mijn ogen in de brede wel versterkt ten opzichte van vorig seizoen. Er zal op veel posities wat meer concurrentie zijn en dat was vorig seizoen niet het geval. Hopelijk voelen de nieuwkomers zich direct goed bij SKO en kunnen we een sterk geheel vormen.

5.      Op welke manier wil je met SKO spelen dit seizoen?

Zoals vorig seizoen proberen we aanvallend en verzorgd voetbal te brengen. Dat is iets waar ik als trainer voor sta en naartoe wil werken.