Infobrochure jeugdwerking

Wedstrijden

De wedstrijden worden op zaterdag en/of zondag gespeeld

Vanaf U13 moeten de spelers hun identiteitskaart meebrengen naar de wedstrijd. Het is noodzakelijk dat ze een officieel document met pasfoto bij zich hebben. De scheidsrechter moet de identiteit kunnen controleren. Bij verlies van je paspoort, ga je zo snel mogelijk aangifte doen en een voorlopig paspoort van je zoon of dochter aanvragen bij de administratieve diensten, zodat er geen problemen ontstaan bij de identificatie door de scheidsrechter. Geen paspoort bij hebben, staat gelijk aan niet meespelen!
De spelers die op zaterdag een wedstrijd moeten spelen zullen worden verwittigd, mondeling / schriftelijk op de training of later (bij afwezigheid) via telefoon of facebook.

Voor de thuiswedstrijden komen de spelers bijeen op het terrein van SK Oudegem, meestal 45 minuten voor de aanvang van de wedstrijd. Voor uitwedstrijden kan dit variëren van één uur of langer, naargelang de afstand die moet afgelegd worden naar het terrein van de tegenstander. Wij gaan er van uit dat men 30 minuten opwarming nodig heeft om een wedstrijd in ideale omstandigheden aan te vatten. De ouders worden verzocht hiermee rekening te houden en hun planning hieraan aan te passen. Wie rechtstreeks naar het veld van de tegenstander gaat, moet dit an de trainer of ploegafgevaardigde mededelen. Het vertrek wordt steeds gemeld aan de trainer of afgevaardigde.
 

Afwezigheid

Wanneer men om een gegronde reden (ziekte, kwetsuur, vakantie, examens, ...) niet op de training of wedstrijd aanwezig kan zijn, moet men dit zo snel mogelijk melden aan de trainer of de ploegafgevaardigde.
 

Afgelastingen van de wedstrijden

Tijdens de winterperiode heeft de voetbalbond schikkingen getroffen om informatie over afgelaste wedstrijden te verlenen via de volgende media:
SK Oudegem gaat deze meldingen overnemen op zijn startpagina.
 

Begeleiding

Zorg er voor dat de speler voldoende rust en gezonde voeding krijgt. Steun hen bij tegenslagen en relativeer de goed prestaties. Tracht ook zoveel mogelijk thuis met de spelers bezig te zijn ter bevordering van het voetbalspel.
Steun de spelers zoveel mogelijk, door aanwezig te zijn op trainingen en zeker op wedstrijden. Laat het coachen over aan de trainer, anders weten de spelers niet meer waar ze aan toe zijn.
We eisen van de spelers een sportief gedrag en verwachten dat ook van de ouders en toeschouwers. Gezond enthousiasme langs de lijn straalt uit op de spelers en komt hen zeker ten goede. Deze wijze van supporteren bevelen we zeker aan.

 

Douche en kleedkamers

Het is voor iedereen verplicht om na een training of wedstrijd te douchen, zowel bij een thuis- als een uitwedstrijd.
De kleedkamers moeten gebruikt worden op een normale wijze:
  • gebruikt papier of plastiekflessen in de vuilnisbak deponeren
  • voetbalschoenen buiten reinigen en afspoelen, alles is daarvoor voorzien
  • wij raden de spelers aan om badslippers te gebruiken, tegen mogelijkse schimmels
  • voetballen kan op het terrein, niet in  de kleedkamers
  • breng geen waardevolle voorwerpen mee naar de kleedkamers
  • de club is niet verantwoordelijk bij diefstal in de kleedkamers

 

Nieuws

Noteer alvast in jullie agenda:

11 en 12 maart

Steakfestijn

Link: steakfestijn

Uitslagen

Eerste ploeg
   
Reserven
   
U17
   
 
   

 

SK Oudegem
K.B.V.B aansluitingsnummer: 7731
Terreinen: Ouburg 63a, 9200 Oudegem
Klik hier voor routebeschrijving.

Gun jezelf het voordeel en

doe je inkopen via

SK Oudegem

Kijk hier en doe je profijt !